Edderkop kabale for begyndere

EDDERKOP KABALE FOR BEGYNDERE

Dette er “1 Suit” edderkopkabale. Som navnet antyder, spiller du med et enkelt spil kort. Det er derfor let og især sjovt for begyndere. Spillet har en praktisk tipknap, hvor du kan få gode råd. Alle kan spille edderkopkabalen. Reglerne er ikke heldigvis svære.

GODE RÅD NÅR DU SPILLE ONLINE KABALE

Hvis det er nyt for dig at spille online, så er her et pat gode råd:

Den computer, ipad eller telefon, du bruger til at spille kabale, kan løbe tør for strøm lige når du var ved at færdiggøre en kabale, og så skal du starte helt forfra. Så husk altid at have laderen i nærheden.

Vi må indrømme at det føles dejligt at sidde med kortene i hånden i stedet for en computermus eller noget andet. Det kan vi desværre ikke gøre så meget ved. Til gengæld er der masser af andre fordele ved at spille kabale online.

Pas på med at spille i timevis. Nå du kigger lige ind i en skærmi for lang tid, og det kan påvirke en masse ting som dit humør, søvn eller koncentration.

Man bliver doven af bare at lade maskinen gøre alt klar for dig og fortælle dig, hvordan du skal spille. Så husk at holde nogle pauser og gå en tur for få frisk luft.

Du kan ikke få hjælp af vennerne til kabalen, fordi det bliver hurtigt meget besværligt at sidde mange personer rundt om en lille telefon skære. Tip: se, om du kan få din telefon skærm op på et fjernsyn, så kan andre nemmere hjælpe dig eller bruge en computer med en større skærm.

HVAD SYNES DU OM KABALEN?

Gennemsnit: 4.3 / 5. Antal stemmer: 3

SYNES GODT OM OS!SKRIV EN KOMMENTAR - HVORDAN GIK DET?